Kommuner och små föreningar är ofta hjärtat av samhället, där de bästa idéerna för att förbättra människors liv tar form.

Interreg Sverige-Norge erbjuder en finansieringsmöjlighet för småskaliga projekt som kan öppna ögonen för större lösningar. Tanken är enkel: Kommuner och föreningar kan fokusera på en specifik fråga tillsammans med en partner på andra sidan gränsen.

Här är vad du behöver veta:

  1. Små Projekt, Stora Resultat: Även ett litet projekt kan göra en stor skillnad. Interreg Sverige-Norge ger dig möjligheten att skapa förändring och utforska nya lösningar.
  2. Fokusområden: Projekten kan handla om cirkulär ekonomi, sysselsättning eller att stärka samarbetet med din systerorganisation över gränsen. Kulturellt utbyte är också en stark drivkraft – tillsammans kan ni till exempel skapa konstverk, filmer och teaterproduktioner.
  3. Tidsram och Budget: Projekten kan pågå i högst två år och har en begränsad budget. Det är en möjlighet att snabbt testa och implementera idéer.
  4. Sök året runt: Du kan ansöka när som helst. Det viktiga är att du har en partner på andra sidan gränsen och att ni tillsammans vet vad projektet ska fokusera på.

Vilken typ av projekt skulle du vilja göra?

Läs mer på vår webbsida för detaljer, mall för idéskiss och kontaktuppgifter till våra rådgivare. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa framtidens samhällslösningar! 🌟

Många möjligheter i småskaliga projekt!

Välkommen till

Interreg Sverige-Norge

Vår nya hemsida är under konstruktion!

Under tiden kan du besöka Interreg Sverige–Norge för tidigare period (2014–2020) via knappen nedan.