Gillar du att fotografera? Interreg Sverige-Norge utlyser en tävling där ni har chansen att visa hur just ert samarbete över gränsen ser ut. Sista dag att skicka in bidraget är den 15 september.

Tema ”Samarbete över gränsen”

Hur fångar du projektets samarbete på bästa sätt i ett foto? 
Förutom att inspirera, är syftet med tävlingen att ge en inblick i era projekt, dess aktiviteter och era varierande omgivningar. Så släpp fram fantasin och ta fram kameran eller mobilen och skicka in era kreativa förslag!

Vem får delta?

Alla som genomför ett projekt finansierat av Interreg Sverige-Norge.

Så här gör du för att delta

Skicka ditt bidrag till Marie B. Låte eller Wenche Lidberg på e-post. Du kan lämna maximalt tre (3) foton i valfritt format, gärna jpg. Ange var fotot är taget, vad fotot föreställer (typ av arbete, möte/aktivitet eller liknande), vilket projekt det gäller och vem som är fotograf. Foto Credit kommer att ges i de fall bilderna används på webben eller i annat format.

Sista dag för att lämna in foton är den 15 september.

I och med att du deltar i fototävlingen, ger du Interreg Sverige-Norge rättighet att använda dina inlämnade foton, till exempel i olika presentationer av programmet i olika kanaler.

Ha gärna med människor på bilden, men tänk på att du måste ha deras tillstånd för att bilden ska kunna publiseras.

Vinnare

En jury kommer att välja ut det bästa fotot. I urvalet av foton kommer hänsyn tas till kreativitet, komposition av bilden och hur väl fotot följer temat. Vinnaren/projektet får ett pris och presenteras på Facebook i samband med Interreg Cooperation Day den 21 september.

Frågor

Frågor om tävlingen besvaras av Marie B. Låte eller Wenche Lidberg

Kamera lins som hålls av två händer

Fototävling!

Välkommen till

Interreg Sverige-Norge

Vår nya hemsida är under konstruktion!

Under tiden kan du besöka Interreg Sverige–Norge för tidigare period (2014–2020) via knappen nedan.